Ač zima nebyla příliš mrazivá a na sníh nám zbývají už jen vzpomínky, tak o své slovo se přihlašuje jaro. Stejně jako se začínají zelenat první stromy a na svět se rodí malí zajíčci, tak i Sumečci se budí ze zimního spánku. A věřte, bude se na co těšit. 

V zimním období opustil kádr Tadeáš Černý, ale mužstvo už v podzimní části sezóny ukázalo, že má kvalitu i kvantitu a s touto ztrátou si jistě dokáže poradit.

V březnu letošního roku se uskutečnila Valná Hromada Slavoje Davle, kde bylo proneseno fungování a hospodaření klubu, sportovní výsledky, životní jubilea, aj. Přítomní si mohli vyslechnout proslovy spolků stolního tenisu TJ, Vltavanu Davle, Trepky, SDH Davle a SDH Sloup a v neposlední řadě městyse Davle v čele s panem starostou, Jiřím Prokůpkem. Všem podporujícím spolkům i příznivcům Slavoje patří naše díky. 

Před zahájením jarní části sezóny odehrál místní celek tři přípravná utkání. První soupeř, na kterého si Daveláci vyšlápli, byl ze sousedních Štěchovic. Utkání se odehrálo na hřišti v Pikovicích a po brankách Daniela Šuma, Jiřího Straceného a Patrika Obermajera zvítězili nad týmem hrající o dvě soutěže výš v poměru 3:1. Druhé přípravné utkání hrál Slavoj na svém vlastním hřišti proti SK Vrané nad Vltavou. Utkání nabídlo povedenou podívanou z obou stran a z výhry 2:1 se po gólech Jaromíra Dleska a Miroslava Šuma radoval opět Slavoj. Poslední přípravný zápas odehráli Daveláci na hřišti Nového Knína proti místní rezervě. Na jejich půdě Daveláci zvítězili po trefách Jaromíra Dleska (3x), Tomáše Boráka, Jakuba Obermajera a Miroslava Šuma výsledkem 6:1!

Z tohoto pohledu se dá hovořit o vydařené zimní přípravě a doufejme, že fotbalisté naváží se stejnými výsledky i v mistrovských utkáních. SLAVOJ, DO TOHO!!

ZIMNÍ OKÉNKO

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *