V posledním domácím utkání se proti Davelákům postavil tým z Libře. Branku hájil Tomáš Zunt, levého obránce hrál Jan Hofman, střední obránce Jakub Obermajer a Filip Stracený a pravého obránce Vojtěch Macho. V záložní řadě začal z levé strany Daniel Macho, Jakub Houdek, Jakub Kočí a Daniel Šum. Útočné duo tvořil Jiří Stracený a Nicholas Hayes. Na lavičce náhradníků byl připraven Daniel Žemlička, Petr Mlejnský a Petr Dvořák.

Začátek prvního dějství nepřinášel moc nadějných příležitostí ani na jedné straně, fotbal to byl spíše soubojový uprostřed pole. Když už se schylovalo k nadějné příležitosti, tak hráči nedokázali provést finální přihrávku nebo jejich pokus lapil brankář. ke změně skóre došlo ve 26. minutě. Hráč hostujícího celku byl faulován za hranicí vápna a z trestného přímého kopu umístil míč mimo dosah chytajícího Tomáše Zunta – 0:1. Do konce prvního poločasu hráči Davle nedokázali najít odpověď a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Začátek druhého poločasu se nesl v podobném duchu jako ten první. Asi po patnácti minutách druhého poločasu se domácí mužstvo začalo nadechovat k náporu. Naneštěstí se z rohového kopu dokázal prosadit jeden z útočících hráčů Libře a domácí prohrávali už o dvě branky. Na obdrženou branku dokázal záhy odpovědět náš mezinárodní hráč, Nicholas Hayes, který přesnou trefou k tyći vstřelil svou první branku – 1:2. Vstřelená branka dodala hráčům Slavoje naději a ti si postupně vytvářeli nadějné příležitosti. Ani jedna z příležitostí bohužel nebyla dotažena do zdárného konce a Slavoj prohrál své poslední domácí utkání v poměru 1:2.

TJ SLAVOJ DAVLE : SK METEOR LIBEŘ B (3.6.2023)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *