V posledním utkání nastoupilo mužstvo Slavoje na hřišti Zlatníků v následující sestavě: v brance Tomáš Zunt, v obraně Jan Hofman, Vojtěch Macho, Jakub Obermajer a Petr Dvořák, v záloze začal Daniel Macho, Jakub Kočí, Nicholas Hayes, Daniel Šum a v útoku Jaromír Dlesk s Jiřím Straceným. Na lavičce náhradníku byl připraven Petr Mlejnský a Ladislav Pšenička.

Úvod zápasu se fotbalistům od soutoku vůbec nepovedl a první branku obdrželi už ve třetí minutě. Davelští fotbalisté měli problém zachytávat rychlé útoky domácího celku a po půl hodině prohrávali v poměru 5:0. Po obdržení páté branky se sestava Slavoje značně přeskupila a to napomohlo k celu vyrovnané hře ve zbytku prvního dějství. Proměna sestavy dopomohla i ke snížení stavu, kdy míč po střele rozvlnil Daniel Macho. První poločas skončil v poměru 5:1 ve prospěch domácích.

Začátek druhého poločasu vypadal, jako by na hřišti stálo úplně jiné mužstvo. Daveláci domácí přehrávali a po necelé půlhodině hry se jim po gólech Daniela Macha a Jiřího Straceného (z penalty) podařilo snížit na 5:3. Vysoké tempo hry tým z Davle bohužel nedokázal udržet a z následující akce se opět prosadil útočník domácích – 6:3. Do konce zápasu domácí přidali ještě dvě branky a zápas skončil potupně 8:3.

SK SOKOL ZLATNÍKY B : TJ SLAVOJ DAVLE (11.6.2023)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *