Dalším soupeřem fotbalistů ze soutoku bylo B mužstvo ze Psár. Utkání patnáctého kola se uskutečnilo na hřišti ve Psárech. Proti průběžně prvnímu celku soutěže nasadil hrající trenér Ladislav Pšenička následující sestavu: v brance Tomáš Zunt, v obraně z levé strany Jan Hofman, Jakub Obermajer, Ladislav Pšenička a Jakub Kočí. V záložní řadě nastoupil Petr Mlejnský, Jakub Houdek, Daniel Žemlička a Petr Dvořák, v útoku nastoupilo duo Jaromír Dlesk a Jiří Stracený. Na lavičce náhradníků byl v případě nouze připraven jen Robert Tloušť.

Záměr ,,hrát vzadu na nulu“ se bohužel nepodařilo vydržet moc dlouho, když domácí po šikovném prostření míče vedli 1:0 už ve čtvrté minutě. Po obdržené brance se hra přelévala a zápas byl celkem vyrovnaný. Bojovný výkon hráčů Slavoje přinesl i několik slibných šancí, naneštěstí se žádnou nepodařilo proměnit. Šance měli na své straně i domácí, ale ke změně skóre do konce prvního dějství nedošlo.

Do druhého poločasu vyměnili domácí několik hráčů, a to hlavně v krajních prostorech. Nově nasazení hráči byli na poměry soutěže velice rychlí, a tak často dělali svými výpady potíže obraně davelského týmu. Postupem času docházely síly hráčům Slavoje, což vyústli v 60. minutě k navýšení skóre – 2:0 pro domácí. Další branky hráči domácích vstřelili v 70. a 79. minutě. Za stavu 4:0 se do protiútoku dostal po prodloužení míče od Roberta Tlouště Jakub Kočí a přesnou střelou k tyči dokázal snížit na 4:1. V poslední akci zápasu se ještě dokázali prosadit i domácí a zápas skončil 5:1.

SK RAPID PSÁRY B : TJ SLAVOJ DAVLE (28.5.2023)