Ve středečním zápase čekala davelské fotbalisty dohrávka proti týmu SK Libeň. V brance začal Vojtěch Macho. V obranné čtveřici začal z levé strany Jan Hofman, Jakub Obermajer, Ladislav Pšenička a Petr Dvořák. Uprostřed hřiště nastoupil vedle Jakuba Houdka Jakub Kočí. Po stranách je podporoval Daniel Šum a Daniel Macho. V útoku hrál Jaromír Dlesk a Jiří Stracený. Kvůli vysoké marodce byl na lavičce náhradníků přítomen pouze Petr Mlejnský.

V úvodu zápasu si hráči Slavoje vytvořili několik slibných příležitostí, ale první se z gólu po propadlém míči radovali hosté – 0:1. Netrvalo dlouho a díky úsilí Jaromíra Dleska se hráčům Davle podařilo srovnat – 1:1. Ve 26. minutě došlo k nedorozumění bránících hráčů Davle před pokutovým územím a své vedení si na svou stranu opět vzali hosté – 1:2. O zhruba deset minut později se podařilo srovnat skóre Janu Hofmanovi – 2:2. Minutu před závěrem poločasu se hosté opět ujali vedení a do kabin se šlo za stavu 2:3.

Do druhého poločasu nemohl nastoupit brankář Vojtěch Macho a rukavice si nasadil Ladislav Pšenička. V 52. minutě Slavoj zahrával rohový kop. Z rohového kopu se do souboje s bránícím hráčem dostal Jakub Obermajer. Míč se po souboji obou hráčů octl za zády brankáře a opět bylo srovnáno – 3:3. Jen o chvilku později našel centrující Daniel Šum Jaromíra Dleska, ten poslal Daveláky do vedení – 4:3. Daveláci se z otočeného zápasu neradovali dlouho, po nedůrazu ve vlastním pokutovém území hosté srovnali skóre na 4:4. V dalších deseti minutách dokázali hráči hostů vstřelit ještě tři slepené branky a zápas skončil rozdílem 4:7.

TJ SLAVOJ DAVLE : SK LIBEŇ (24.5.2023)